Kynologen Verbond Nederland

KVN in de Moderne Tijd

Het Kynologen Verbond Nederland (KVN) heeft een nieuwe website. En een nieuwe slogan…

KVN, voor als het nodig is…


Een site waar je onmiddellijk kunt lezen waar KVN in deze moderne tijd voor staat en waar je als lid (fokker of kynologische organisatie) bij KVN terecht kunt. Vrijwel volledig digitaal, maar waar nodig ondersteund met telefoon en fysiek overleg.

Alle problemen in de kynologische wereld kunt u als lid aan KVN voorleggen en wij wijzen u de weg.

Loopt u tegen een probleem aan? Zoek contact en u krijgt het beste advies voor dat moment.

 

Juist vanwege het feit dat KVN als bijzondere vereniging is aangesloten bij de Raad van Beheer, kan de stem van KVN (die regelmatig te horen is tijdens ALV’s van de Raad) voor u iets betekenen. Voor u, als fokker (al dan niet aangesloten bij een rasvereniging), maar ook als rasvereniging of andere kynologische instantie, die het moeilijk vindt de stem te laten horen bij kwesties die spelen.

 

Een lidmaatschap  dat slechts € 32,50 per jaar kost en bij een probleem een veelvoud hiervan aan kosten, direct kan besparen. Onze adviezen aan leden zijn gratis en wij werken altijd aan direct resultaat. Groot voordeel is dat wij onze roots hebben in de kynologie, wij zijn fokkers en verenigingsmensen… geen juristen. Wij kennen de weg en de regels.

 

Actie is waar het KVN om gaat, niet om juridische stroperige trajecten. Probleem?-> meldt aan klachtenbureau!-> overleg en advies…-> vervolgactie…

Zo hebben wij vele leden in de afgelopen jaren geholpen en zullen wij blijven doen.

Vaak zit het probleem, maar ook de oplossing in de kleine lettertjes van de regels en de contracten, wij halen voor u eruit wat er in zit.

Lidmaatschap is geen rechtsbijstandsverzekering, maar maakt gebruik ervan vaak onnodig. Bewaar die RBV liever voor als het echt hard tegen hard gespeeld moet worden. KVN bouwt uw dossier alvast op in de kwestie.

 

KVN doet goed werk, voor iedereen die lid is. Ook al ziet u niet direct de noodzaak van lidmaatschap, steun dan als lid tóch het goede werk. Gebruik het ooit zelf, voor als het nodig is…

 

 

Kijk op onze vernieuwde site en wordt (opnieuw) lid.

Voor € 32,50,- per jaar, voor als het nodig is…